O MENI, KONTAKT I SARADNJA

16:01 Blaženka Vesić 0 Comments

Ja sam Blaženka i autor sam ovog bloga. Obična sam žena, realna, razumna i uglavnom sa dve noge na zemlji i glavom u internet oblacima. Tvrdoglava, uporna, uvek voljna da naučim nove stvari. Tako sam naučila i da kreiram internet sadržaj i zaljubila se u taj posao.


Sva svoja znanja u kreiranju internet sadržaja stekla sam kroz rad. Prvo sam se bez ikakvog pojma o pisanju za internet zaletela na Upwork i našla prve klijente koje sam ubedila da sam baš ja prava osoba za njih. Nisam ih razočarala, pa je to bio znak da sam krenula dobrim putem. A zatim sam učila iz tih projekata - od toga kako da napravim sadržaj koji drži pažnju, pa do toga kako da napišem SEO optimizovan tekst.

Na srpskom jeziku (pored tekstova na ovom blogu), dokaz da umem da napišem ozbiljan tekst možete pronaći na sajtu www.minutzamene.com gde sam jedan od autora.

A evo i par primera mojih tekstova na engleskom (ovo je samo mali deo onih koji su potpisani mojim imenom) :

https://www.runsociety.com/health-injuries/love-and-running-have-a-positive-impact-on-heart-health-but-what-is-better/
http://www.skinnydecaflatte.com/sitting-too-long-is-harmful-for-your-health/
http://www.organicallymerry.com/the-development-of-a-childs-vocabulary/


O BLOGU

"Skitarnik" je blog odsanjanog naziva kojem je početna svrha bila da bude moj izduvni ventil. Na njemu delim svoja razmišljanja, savete o savladavanju nekih svakodnevnih, malih ili velikih prepreka. Pišem o zdravlju, roditeljstvu, preživljavanju i zaradi od pisanja za klijente - svemu onome što sam na neki svoj način saznala, a drugima može biti od koristi.


Ne ulepšavam stvarnost i opisujem stvari onakvim kakve jesu (ili kakvim ih ja smatram).SARADNJA


Na koji način možemo da sarađujemo?


Potreban vam je tekst za vaš sajt, blog, portal?


Na pravom ste mestu! Imam iskustva, kako na našem, tako i na engleskom jeziku. Sigurna sam da će vam moje iskustvo biti od koristi.

Želite da pišem o vašem proizvodu, predstavim vaš posao, ideje na mom blogu? Možda da postavimo baner sa vašom reklamom?


Možemo se dogovoriti i oko toga.

Kako možemo otpočeti saradnju?


Kontaktirajte me na blazenkavesic@gmail.com i iznesite svoju ideju i potrebu, a ja ću vam u najkraćem roku odgovoriti (imajući u vidu da sam internet zavisnik, to znači garantovano u roku od 24 sata).TREBA VAM SAVET KAKO DA OTPOČNETE SA PISANJEM NA INTERNETU?


Volite da pišete i mislite da je blogovanje dobar posao za vas?

Želite da se oprobate kao freelancer na Upworku ili nekom drugom mestu, a niste sigurni da znate kako? Ne znate odakle da počnete?

Upornost i glavom kroz zid često su dobra opcija, ali ako sam ja lupala, vi ne morate.Voljna sam da pomognem (besplatnim) savetima. Ne ustručavajte se da me kontaktirate na istu email adresu.

0 коментара: