Otkako su se pojavile prve kladionice, ja sam maštala o ideji da je moguće sa malo para dobiti mnogo novca. Čak sam počela da pratim fudba...

SAVETI ZA SIGURAN DOBITAK NA KLADIONICI - I TO JE ZA ŽENE!

02:14 Blaženka Vesić 13 Comments

Otkako su se pojavile prve kladionice, ja sam maštala o ideji da je moguće sa malo para dobiti mnogo novca. Čak sam počela da pratim fudbal i znala dosta o prvoj italijanskoj ligi. Čisto da mogu da kažem da sam sportski tip, bar na neki način. Bilo je to negde početkom ovog veka (ovo zvuči kao da sam dinosaurus). U ono vreme, te mečeve je bilo moguće gledati na trećem kanalu RTS-a. 

Danas znam da je za veliki dobitak na kladionici uz malo uloga potrebna pre svega velika sreća. Ono, baaaš velika. A mečeve možete pratiti gde hoćete. Kladionica ima minimum tri na svakom ćošku. I sijaset kanala na kojima može  sav taj cirkus da se prati.

Ako izuzmemo radnice šalteruše, u kladionici vreme provode uglavnom muškarci. Fudbal, kladionica i žene - k'o krava, internet i kozmetika. 


Verujem da su veće šanse za siguran dobitak na kladionici, nego na LOTO-u ili sličnim igrama koje prosečna žena može igrati u udobnosti svog doma. Kakav-takav. Dinar po dinar - milion.Pa, ako se do sada niste oprobali u ovom sportu, nije kasno. A evo i par korisnih saveta.dobitak na kladionici


Odaberite pravi trenutak za klađenje


Kad god pitam muža nešto vezano za kladionicu, on uglavnom odgovara da nema šta da se igra. Pih! Svašta! Kada nemaš veze o fudbalu, uvek imaš šta da igraš u kladionici i sasvim ti je svejedno da li su na meniju neki poznati timovi ili treća liga Farskih ostrva. Kao prosečno žensko, za odabir trenutka za klađenje, neophodno je da uzmete u obzir sledeće faktore:

- Intuicija, instinkt i te imaginarne ali bitne stvari na "i".Mi žene volimo da tvrdimo da smo intuitivna bića i da možemo da predosetimo neke stvari. Eto razloga da vežbate "i" pojmove . Imate osećaj da ćete dobiti lovu, a plata je već bila (ili ne radite)? Pravac u kladionicu!

- Protumačite svoje snove. Ne znam za vas, ali ja sanjam stalno i mnogo i svašta povezujem. Kad me neki san posebno dojmi, ja se trudim da ga protumačim. To podrazumeva da potražim značenje svog sna na internetu. Veoma je bitno kako to radite.Nemojte da se oslanjate na jedan portal. Ukucajte svoj san u Google koji će da izbaci sve sajtove sa datim tumačenjem. A tumačenja jednog istog sna ima više.Loša ne otvarajte - samo dobra. Ukoliko vaš san znači dobitak, krenite u lov na vašu lovu u kladionicu.

- Protumačite tuđe snove. Moj suprug ponekad priča u snu. Jednom sam ga tako pitala pred neke mečeve:"Šta je uradio Inter?" "1:0" odgovorio je on. " A Milan?" ja uporna . "4:1". Nisam odigrala tiket. Sutradan popodne na ulici sam čula isti ovaj razgovor između nekih klinaca. Dakle, ako vam neko u snu izdiktira rezultate, stvarno ne znam što da ih ne upišete.

- Svrab levog dlana je već klasika. Znate da je to znak koji pored akcije češanja zahteva i akciju popunjavanja tiketa. Proverite, ipak, da nemate neku kožnu iritaciju od "Domestosa" ili tečnosti za sudove.

- Baš sad je pravi trenutak ako niste nikad probali da osvojite dobitak na kladionici. Ko zna šta ste propustili! 

Onako u poverenju, mnogo sigurniji način da dođete do novac može biti popunjavanje online anketa. Iako zarada nije enormna, sigurno nećete biti u gubitku i rizik ne postoji. Sa kladionicom to ipak nije slučaj. Ako ste zainteresovani, klik na ovaj baner.  


Provereni tipovi za siguran dobitak na kladionici


Odmah da razjasnim da kladionica jeste rasadnik testosterona, ali "dobitak" o kom pričam je novčani, a "tipovi" nisu frajeri koji tamo dangube. 

Kladionice nude brojne vrste igara. Kada je fudbal u pitanju ja znam šta je 1X2 (pobeda domaćina, nerešeno, pobeda gostiju) . Znam da razlikujem prvo i drugo poluvreme i brojim golove (što mu najčešće podrazumeva poznavanje brojanja do 10).Ovo su dakle saveti za siguran dobitak na kladionici: 

- Igrajte singlove - iliti svu lovu na jedan meč. Za siguran dobitak na kladionici lakše je pogoditi jednu utakmicu nego 3-4 ili 11. Neka kvota bude barem 2, da duplirate uloženu lovu. Izbegavajte premale ili prevelike kvote. Navlakuša! Ne budite glupi ni alavi. Zakačite se za jedan tim. Recimo Čelzi. I igrajte na nerešeno iz kola u kolo. Svaki put duplirajte ulog. Jednom će sigurno da dođe nerešen rezultat. Ako i ne dođe tokom cele sezone, ne igrajte kladionicu! Vi ste onda baš kurate sreće! Zasucite rukave da vratite dugove (jer ćete ih imati ako ređate gubitke iz kola u kolo)

- Kladite se uživo. Ukoliko imate živaca da gledate fudbal. U 80 minutu, već je uglavnom meč jasan. Odigrajte kombinaciju koja vam osigurava dobitak. Nisam probala. Ja bih do tada zaspala....

- Ishod poluvremena. Ja ,recimo, volim da igram X na poluvremenu kada su kvote oba tima približno jednake. Dođe prilično često.

- Više golova u drugom poluvrmenu je taktika mog muža. Izabere utakmice kod kojih je ova opcija nudi kvotu 3,5-4 i stavi dve utakmice na tiket. Uloži 50 dinara. Napravi ukupno 4 takva tiketa sa različitim timovima (200 dinara). Bar jedan tiket dođe.Tada vrati uloženo. Nekad dođe više njih.Onda od tog novca igra dalje. Umesto 200 sada uloži 400 dinara. Tako dok ne dođe do sume za plaćanje nekog računa, pa podigne lovu i krene ispočetka. 
  - Prepišite tiket. Ima jedan srećković u našem komšiluku koji ulazi u kladionicu sa idejom da je nenadjedbiv kladioničar i koji ima više sreće nego pameti. Uvek ima takvih! Prepišite njihov tiket. Univerzum je na njihovoj strani!

  - Kladite se na tenis. Uvek na Đokovića! 

  - Ne budite alavi! Nemojte računati dobitak pa onda , nezadovoljni ishodom, dodati još jednu utakmicu. Zapamtite, što manje utakmica na tiketu, šanse su veće! Ako vam potencijalni dobitak nije dovoljan, bolje povećejte ulog nego broj utakmica. 


   Važno: Pare dobijene na kladionici se ne stavljaju u slamaricu. One se troše!

   Ukoliko ste već ušli u materiju i počeli da pratite fudbal, za siguran dobitak na kladionici uzmite u obzir sledeće:

   - Vremenski uslovi. Malo je verovatno da će fudbaleri da se satiru po terenu po kiši ili snegu. Igrajte na manji broj golova na utakmici (0-2)

   - Starost igrača. Oni omladinci (petlići, orlići, šta li su već) što osvojiše zlato su u cvetu mladosti i promena klime i dug put im nisu smetnja. Za njih to ne važi!Ali kad su ovi matori u pitanju, nije na odmet da saznate koliko godina imaju u proseku. Možda su iskusniji, ali su verovatno kilaviji. Ne mo'š protiv prirode. Ako putuju daleko, velika je verovatnoća da će umor da uzme svoj danak.

   - Ne glumite patriotu! Srbija i fudbal (za odrasle) su dva sveta! 
    Zašto ne treba da idete u kladionicu, već da igrate 

    online?    Ja bih tu sad kao prosečna žena imala poveći spisak razloga, ali ajd' da odvojim tri:

    - Možda vam je glupo.Ja se prijatnije osećam u društvu muškaraca nego u društvu žena, ali kladionica?!!! Ne volim ni da zavirim! Apsolutno znam kako su se nekada osećale žene na brodu. Majke mi, samo čekam da počnu da se krste, pljuju, idu tri koraka unazad ili mumlaju neku bajalicu protiv uroka.Ponekad, ako mi je usput, suprug mi da zadatak da svratim i uplatim tiket. Naposletku, to je ipak više njegov hobi. Ja samo nisam dobila dozu imunizacije protiv toga. Odlazak u kladionicu uglavnom podrazumeva jedan od ova dva scenarija: Ili sam se saplela na putu do šaltera i razmahala po prostoriji, ili viču zamnom da uzmem tiket jer se to tako radi, a ja sam zaboravila. U svakom slučaju, nikad ne prođe neprimećeno!
     - U kladionici nema džentlemena. Možete da stojite u pristojno u redu, ali ako kladioničar prati meč uživo pre će da vas samelje, zgazi ili preskoči nego da dopusti da stignete na red pre njega.

     - Lakše je igrati online. Sve informacije o utakmicama i mogućnostima za siguran dobitak na kladionici tražićete online. Zašto uopšte ići u kladionicu kada je, bar za to, dovoljno kliknuti prstom? 
      Ukoliko vam fudbal ne ide od ruke (jer treba da ide od noge), okrenite rulet i zaigrajte na crveno ili crno ili isprobajte gore pomenute ankete. Za sve ostale varijante, pored ruku i nogu, savetujem da povremeno koristite i glavu! I stavite crveni karmin - protiv uroka! A ukoliko imate dobar savet (o tome kako ostvariti siguran dobitak na kladionici, ne o stavljanju karmina), uradite to u komentaru. 


      siguran dobitak
      13 коментара:

      1. Skoro identične savete davala mi je mlađa sestra, koja se gotovo pa redovno kladi. Uprkos zanemarljivim dobicima, uporna je i nastavlja. Mama i ona su večiti tandem za tikete.

       Lično mi je jedino ova onlajn opcija primamljiva, jer, kao što i ti reče, mislim da bih iz kladionice brže izašla nego što bih u nju ušla. :-)

       Ja, opet, više volim da odigram Bingo ponekad, kao i svaka bakica. Tu sam često relativno srećne ruke. :-D

       ОдговориИзбриши
       Одговори
       1. Da, nema tu mnogo filozofije. To je kladionica - ništa nije sigurno. No, u Srbiji je tako i sa platom. Zato je OK poigrati se nekad. I eto teme za razgovor sa dečkom, mužem... koja će da im prija.

        Избриши
       2. Ta mlađa sestra i ja umalo dobismo 23500 dinara, i to par dana pred poplavu, sve zahvaljujući grešci devojke koja je kucala tikete :D #samojedanmeč

        Избриши
       3. I moj muž umalo dobija za jedan meč, skoro svaki put. Bez greške drugih. Dok neki odu u kladionicu sa idejom "Idem da ih ojadim", on ide sa mišlju "Jao, opet ću da padnem za jedan meč". I taklo bude. Dakle, da dopunimo teksr- bitan je i stav!

        Избриши
      2. Uzimam te za savetnika, čim odlučim...

       ОдговориИзбриши
      3. Анониман7/18/2015

       Ja bih se kladila jedino sa našim vaterpolistima, i to uživo :)

       ОдговориИзбриши
      4. Treba se nekad malo prepustiti i sreći i otići na neko klađenje, ja nisam od srednje škole. Dobri saveti :)

       ОдговориИзбриши
      5. Ipak bi bilo bolje da se ne kladite ,nego da sebi nađete ili novog muža ili ljubavnika pa da to vreme provodite sa njim u krevetu.

       ОдговориИзбриши
      6. Ja mnogo volim loto, ali najmilije mi je da, kad sam pri kraju s novcima odigram neku greb-greb karticu. Znam, nije klađenje, ali to mi je decenijska navlakuša :)

       ОдговориИзбриши
      7. ja sam jednom izvukla zamenu greb-greba... ;)

       ОдговориИзбриши