Evo kako izabrati poklon za godišnjicu braka koji ne može da omane . Ove ideje obradovaće svakoga i sigurno ispuniti svoju svrhu i biti isko...

IZABERITE POKLON ZA GODIŠNJICU BRAKA - BEZ GREŠKE!

13:53 Blaženka Vesić 0 Comments

Evo kako izabrati poklon za godišnjicu braka koji ne može da omane. Ove ideje obradovaće svakoga i sigurno ispuniti svoju svrhu i biti iskorišćeni.


poklon za godišnjicu brakaPre neki dan moj muž i ja proslavili smo jubilarnu 20-tu godišnjicu braka. Kad se malo pozabavim matematikom, dođem to toga da živim sa njim još malo pa pola mog života. Pojma nemam kad je prošlo toliko vremena. Međutim, kada pogledam kolika su nam deca, vremenska linija se ispravi i sve dođe na svoje mesto.

Naravno da sam razmišljala šta kupiti za godišnjicu braka.

Užasavam se poklona "radi reda" koji na kraju stoje zaboravljeni ili beskorisni.

Moram da kažem da smo mi možda čudaci za nečiji pojam. Ne uklapamo se baš u neke kalupe, ne nosimo burme, ni nakit ni satove pa takav vid uspomena nije dolazio u obzir.

Generalno, ne dotiču nas mnogo materijalne stvari koje drugima znače i više pronalazimo sreću u sitnicama. Tako nam je sreća bar lako dostupna. Najiskrenije vam preporučujem isto. Ako po pitanju sreće imate prevelike ciljeve, može se desiti da proživite ceo život u bedaku. 

Elem...evo jedne tajne.


Originalni pokloni za godišnjicu braka nekad su u malim stvarima


Pri tom ne mislim na fizičku veličinu

Verujem da većina zdravih brakova ima neke svoje male rutine i rituale. Imamo ih i mi. Pored toga što nam je običaj da se svi cmačemo kad negde idemo ili od nekud dođemo ( jer cmakanja, grljenja i oksitocina nikad dosta) imamo i obavezan zajednički obrok tokom dana. Uglavnom to bude ručak - trenutak kada jedemo i kada svako za stolom priča svoju priču (a neki i stručno upadaju u reč). Sve u svemu, svako od nas je u nekom svom filmu i svako taj film iznosi za vreme ručka. ( psihoterapija u neku ruku)     

Ono što je obavezno posle svakog ručka i gde smo svi u istom filmu i sceni jesu - SLATKIŠI. 

Ručak bez prilike da se zasladimo ozbiljno nas sve frustrira.

Kontam ja tako za jednim ručkom patetično kako mi divan poklon imamo od našeg braka : dvoje najbolje dece na svetu ( jer to sam ja rodila). I u tom svom razmišljanju shvatim da poklon za ovaj povod treba nama svima - a ne samo mom mužu. 

Jasno vam je - odluka je pala na slatkiše!

Ali ne bilo kakve! 

Provereno, kao pravi sladokusac, tvrdim da od ovih nema boljih! 

pokloni za godisnjicu braka


Ja ih naručujem na candyuniverse.rs


Ne bih znala da su toliko dobri da ih jednom prilikom tražeći ideje za poklon nisam slučajno kupila drugarici za rođendan... pa pojela. 😬

Zašto nisam samo otišla u prodavnicu po neku čokoladu ili bombonjeru?

Pa ovako...da vam kažem.

Kombinacije ukusa koje se mogu naći na Candyuniverse.rs ne mogu se naći bilo gde.
Originalni poklon za godišnjicu braka nije čokolada koja se može kupiti u prodavnici, a još manje oskudna bombonjera sklepana od najlošije crne i bele čokolade koja se lepi za zube, upakovana u predimenzionirane kutije.  Ovde kad kupim kutiju slatkiša ona, brate mili, bude krcata i jedemo je 3 dana!.
Već sam jednom zaključila ( na teži način) da je najbolje odmah kupiti 2 kutije. 
U ovom slučaju je ispalo i simbolično. Jedna njemu ( plava) i jedna meni ( cvetna)

Razmenismo ceremonijalno kutije.  Da se ne lažemo, sve smo to zajedno smazali, nego smo se malo folirali pred kamerom. Prosto su mi ove kutijice toliko lepe, da same viču "slikaj me"

poklanjanje za godisnjicu braka


Uz porciju slatkiša za stolom uglavnom imamo samo pozitivne misli i dobre ideje. Mislim realno, ne možeš da jedeš ultraukusnu čokoladu i gajiš mržnju u glavi ili misliš o nekim lošim stvarima ( životna lekcija: važne stvari u životu uvek odlučujte uz slatkiše)

najbolji poklon za godisnjicu

Tako smo za vikend dogovorili i realizovali malo porodično putovanje.  Za moj pojam - idealan poklon . Dobro nam je svima. 

godisnjica braka


Ako je pred vama neka ovakva prilika za obeležavanje, evo nekih saveta sa kojim nikako nećete pogrešiti. 

Šta pokloniti ženi za godišnjicu braka? 


Pretpostavljam da nemate novca za nekretninu ili dijamante, jer da imate ne biste bili u dilemi šta kupiti kao poklon za godišnjicu braka supruzi. Nije da su sve žene materijalisti ( jer nisu, zaista) nego ako tražite idealan dar, može vam se činiti da za to treba ogromna svota novca i da on treba da ispuni previsoke standarde.via GIPHY

 A nije tako. 

Apsolutno možete kupiti znak pažnje i napraviti gest koji se ceni, bez da do kraja života zbog toga otplaćujete kredit.

Šta dolazi u obzir? 

Uvek čokolada. Ipak, one obične čokolade ostavite za neke obične dane, a ne za specijalne prilike. Za ovu priliku supruzi kupite malo neobičniju. Dodate uz to neko cveće i parfem ili šampanjac - i super. 

Za one koji baš i ne vole čokoladu, možete odabrati i miks sa gumenim bombonama.

Poklon za godišnjicu braka za muža


Ako ste u braku bar godinu dana, sigurno vam nije promaklo da i on jede slatkiše. Moj muž bogami nekad i krišom ( a sve pod izgovorom da mu je pao šećer) smaže deci čokoladu. 

 Zanimljivo je recimo da čokoladu uvek hoće, ali sladoled - gotovo nikad.

Sladoled vam svakako ne bih preporučila kao dar - može se desiti da se istopi.

Može i čokolada da se istopi , ali da budem iskrena, ma koliko da je toplo napolju, meni se to nikad nije desilo kada sam naručila Candy universe slatkiše. Ne zato jer su netopivi, nego zato jer su super upakovani u duplu kutiju ( jednu transportnu, jednu dekorativnu) pa valjda imaju dobru izolaciju 😁.

I kada su muškarci u pitanju, možete naručiti gotov set i ne razmišljati više o tome.

Moja preporuka:  Candy universe gumeni setovi ili kombinovani setovi su odlični 

Uostalom, izbor slatkiša ćete lako napraviti, jer najbolje poznajete osobu sa kojom živite.

A šta kada vam treba poklon za bračnu godišnjicu koja nije vaša?

Evo na šta mislim...

Poklon za godišnjicu braka roditelja

Ovakve prilike su prilično zeznute kada je izbor darova u pitanju, posebno kada treba da ih kupujete  nekom drugom paru koji istu slavi. Onda nekako gledate da darujete nešto što može da zadovolji oboje.😳

Ovde mislim na situacije kao što su:

- poklon mami i tati za godišnjicu braka
- poklon za godišnjicu braka kumovima ili prijateljima

Kada kupujete stvari, nakit i slično, apsolutno se može desiti da potrošite puno novca i promašite . Šta imate od toga? Vi bačen novac - oni samo još jednu stvar više koju ne koriste.

No, čak i da imate jednu takvu super ideju za koju znate da je pun pogodak, uvek je začinite nečim slatkim. Kupovne torte mogu biti skupe. One po marketima i nisu nešto najukusnije što sam probala.

Moja preporuka: Belgijske praline u kutiji.

Poklon za 50. godišnjicu braka


U ovom slučaju sasvim sigurno imate posla sa starijim ljudima. Oni su se već verovatno ostvarili na svim poljima i da ih pitate šta im treba  - ne bi znali da vam kažu.

To nije razlog da se pojavite bez poklona.

Jedna velika kutija sa pralinama je pun pogodak. 

Posebno još ako njen sadržaj podele sa vama.

Poklon za prvu godišnjicu braka 


 U ovom slučaju ljubav tek treba da traje i traje i zajednički život je još na samom početku.

Najbolji način da poželite nekome simbolično da bračni život bude sladak i pun ljubavi jeste jedan lep slatki paket.

Možete pokloniti kutiju bombona, ali meni su nekako praline tako specijalne i neobične. Moja preporuka je srednja kutija Candy universe pralina. Veliku im obećajte za neki jubilej😁.

BONUS : Nakon svega ostane i lepa kutija da se u njoj čuvaju sitnice. Ovi stariji će moći u njih da stave svoje zajedničke fotografije i pisma. Svakako, i ovi mlađi sigurno imaju sitnice za čuvanje u kutiji.

E sad, ako ste sa nekim baš onako bliski da možete i da se našalite, onda možete i ovako...

Kako napraviti poklon za godišnjicu braka


Možete napraviti kutiju iznenađenja!

Znate ono: podignete poklopac, a ona se rascveta na 4 strane i unutra je još jedna kutija. Kad njoj podignete poklopac, ona se rascveta na sve strane i unutra je još jedna kutija.... Tako možete u nedogled ako imate ideja ( imajte na umu da su kutije sve sitnije i sitnije) , ali možete slobodno da ostanete i na 2 kutije.

Unutrašnju, koja se ne rascvetava, napunite slatkišima. Najjednostavnije je zapravo da kupite recimo kutiju punu gumenih bombona i ona neka bude ona zadnja.

Na zidove kutije koja se "rascvetava" na sve strane možete zalepiti: neke smešne poruke, neke vaše interne fore, smešne (ili manje smešne) fotografije, kartu za neki predstojeći koncert, vaučer za ručak u restoranu ili bilo šta drugo.

Mislim na ovako nešto, samo veće i poslednji korak je Candy universe kutija ( ili drugi korak ako je samo jedna kutija u kutiji ) - pogledajte video na ovom linku.  

Verujem da ćete izmamiti osmeh - a to je ono što darovi treba da rade.

Nadam se da su vam ovde ideje olakšale posao.

Ne samo da ćete ovako izabrati najlepši poklon, već se ovom spisku možete vratiti kada tražite dar za sve prilike.

Čokoladne bombone posebno favorizujem. One govore sve jezike i savršeno se uklapaju u svaku priliku.

Naposletku, možete uvek da kupite 2 kutije i napravite simboliku. Jednu slatku i jednu kiselu sa gumenim bombonama. Tako ćete sigurno zadovoljiti sve ukuse. A i simbolika je jasna - zajednički život sa nekim je, realno, uvek kombinacija i slatkih i kiselih trenutaka. Suština je u njihovom balansiranju.

Polaznu ideju sam vam dala. Suzila sam vam izbor.

Ostaje vam samo da na candyuniverse.rs izaberete neki od poklon setova. Nije ni to baš savim lako jer su svi neodoljivi, ali je znatno lakše nego kada si savim bez ideje šta kupiti, zar ne?

0 comments: