Ćao! Dobro došli na Skitarnik! Da bi vaše gostovanje na njemu prošlo kako treba, napravljen je mali "kućni red" kojeg treba i...

USLOVI KORIŠĆENJA

10:45 Blaženka Vesić 0 Comments


Ćao! Dobro došli na Skitarnik!

Da bi vaše gostovanje na njemu prošlo kako treba, napravljen je mali "kućni red" kojeg treba ispoštovati i postavljeni su uslovi korišćenja sajta kao i politika privatnosti.

Pristupom mom blogu , prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja. Ukoliko se ne slažete sa njima, nemojte ga koristiti.

Vlasništvo sadržaja


Blog Skitarnik i svi tekstovi, slike, video i audio materijal su autorsko delo zaštićeno autorskim pravima ili su na sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosica prava. Preuzimanje sadržaja i slika sa bloga nije dozvoljeno bez ostavljanja linka ka blogu.

Odricanje od odgovornosti


Blog koristite na sopstveni rizik.

Autor Skitarnika nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem bloga ili njegovog sadržaja. Ne dajem nikakve garancije niti sam odgovorna za za tačnost, sadržinu, zakonitost, pouzdanost informacija ili sadržaja prikazanih na njemu. Za proveru istinitosti morate da se potrudite sami. Tekstovi su isključivo mišljenje i stav autora.

Skitarnik zadržava pravo da ne objavi komentare kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvredljive sadržaje kao i sadržaje koji su u suprotnosti sa Zakonom o javnom informisanju. Takođe, ne odgovaram za komentare korisnika koji su odraz njihovog mišljenja.

Linkovi ka internet sajtovima trećih licaBlog može sadržati linkove ka drugim internet stranicama čiji su vlasnici treća lica. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo u dobroj nameri i da bi vam pružili što više korisnih informacija. Nisam odgovorna za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih internet stranica čiji su vlasnici treća lica.

Politika privatnosti


Skitarnik čuva privatnost svih korisnika i štiti lične podatke posetilaca. Blog može pratiti statističku posećenost preko alata Google analytics isključivo radi pribavljanja nužnih informacija.

Informacije koje prikupljam:

-Domen i IP adresa
-Vrstu browser-a i operativnog sistema pomoću kojeg pristupate blogu
- Vreme pristupa i dužinu posete
- Strane koje posećujete
- Ukoliko ste linkovali moj blog sa nekog drugog sajta, adresu tog sajta


Sajt ove podatke prikuplja i obrađuje u skladu sa zakonima Republike Srbije ( Zakon o zaštiti ličnih podataka, Zakon o elektronskoj trgovini i ostalim propisima koji se odnose na prikupljanje i zaštitu ličnih podataka).

Informacije do kojih dođem ne koristim kako bih Vas lično identifikovala, već da bi na osnovu tih i drugih informacija izmerila broj poseta blogu, prosečno vreme provedeno na njemu, pregledane stranice itd. Ove informacije ću koristiti isključivo da bih izmerila frekvenciju posećivanja bloga i unapredila njegov sadržaj.
U slučaju kada od Vas zatražim druge lične informacije, kao što su Vaše ime i e-mail adresa, tražiću Vaš pristanak (npr. upotrebom online formulara ili putem e-maila), obavestiti Vas o procesu prikupljanja informacija i o tome kako ću ih upotrebiti.


Podatke koje blog analitika prikupi neću davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećem licu, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom.

Upotreba kolačića


Blog Skitarnik može koristiti kolačiće za tehničke potrebe kako bi vam pružio bolju navigaciju kroz sajt ili vam omogućio da prilagodite korišćenje sajta svojim potrebama. Ukoliko ne želite da imate kolačiće na svom kompjuteru, možete isključiti ta podešavanja u svom browser-u.

Izmene uslova korišćenja


Zadržavam pravo da uslove korišćenja povremeno menjam, bez najave. Molim vas da s vremena na vreme posetite ovu stranicu, kako biste bili upoznati sa eventualnim promenama.

0 comments: